≡ Menu

Alya Amani

Ketinggian & cita-citaku, ketenanganku

Incoming search terms:

  • maksud nama maya
  • arti nama azreen





38 comments… add one
  • haris February 13, 2010, 3:53 pm

    nak tanya..kalau saya nak letak nama anak qaseh nurrul harissa witra..cuba tengok makna baik ke?

  • azreen nareesya March 24, 2010, 2:50 am

    salam…
    sy nk tnya maksud nama sy..n adk2 sy
    1.nur azreen nareesya
    2.nur azreen syaheera
    3.nur anis amani
    sy arap nm kmi m’punyai mksud yg baik…

  • ZAMBOK April 19, 2010, 8:36 am

    SALAM…. SESUAIKAH KALAU NAMA ANAK SEPERTI BERIKUT:
    ANAK PERTAMA: NUR ALYA 1
    ANAK KEDUA: NUR ALYA 2
    ANAK KETIGA: NUR ALYA 3 DAN SETERUSNYA??

  • ashmuni May 2, 2010, 2:43 am

    salam…
    amani irdeena batrisyia-nak tau meaning…tq

  • lina June 8, 2010, 3:08 pm

    kalau nurul adlina maknanya ‘cahaya keadilan kita’ kan???? saya dapat tau dari satu laman web ni… teka je nama apa nanti ada lah tu…..

  • Effy June 11, 2010, 12:24 am

    salam..
    bole x sy tau mksd nma Erry Erissha?baik x?

  • noor izzati binti abdul razak June 27, 2010, 8:51 am

    salam..saya nak tanya saya nak tahu makna nama untuk bakl nama anak saya iaitu :
    1. adam airill
    2.adam ariff
    3. hawa amani
    4. hawa amrina

  • Akmie June 27, 2010, 12:21 pm

    Salam… sy nak tanya kalau anda boleh cari maksud nama saya…
    NOR AKMIZATTY

  • firhat yasir August 9, 2010, 3:47 pm

    minta tolong berikan maksud nama untuk budak perempuan di bawah:-
    1. Aleeya
    2. Alia
    3. Aleya
    4. Alya

    yang untuk budak lelaki:-
    1. Fadh
    2. Sayf
    3. Amar

    adakah nama2 di atas baik… untuk saya namakan kepada bakal anak saya…

  • ZALYN August 12, 2010, 1:42 am

    km nk tau apa maksud nasuha

  • azman August 18, 2010, 1:22 am

    salam,,, saya nk tau makna nama nu’man mikhail dan nu’mum mardhia?

  • nura aizad August 20, 2010, 3:49 am

    ape makne name ‘rahaizad’ ..

  • suhadha August 30, 2010, 12:42 pm

    name ni baik tak

    1)elfira
    2)amanda
    3)amelyn
    4)amani

  • miera September 3, 2010, 8:09 am

    askum wbt…buley x terangkan maksud name ariff muhammad rayyan….mekaseh…

  • nash September 27, 2010, 5:18 am

    nak tahu makna nama: Nur Maya Amani

  • dba nasir October 28, 2010, 8:11 am

    nama ini..bagus tak?
    1.arina qaisara
    2.alesya qaisara
    3.annessa qaisara

  • zatty qillah November 4, 2010, 8:42 am

    salam… sye ingin bertnya apakah maksud mia zaira nazrisya? adakah maksudnya elok…

  • yasis November 7, 2010, 11:49 am

    blih ka saya nama kan ank saya mhd kambing……?

  • mitchelle nur alya January 14, 2011, 6:04 am

    mitchelle nur alya, apa maksudnya ? 🙂
    arsha artimior, armani artisha, arfah arzani, arfiqah arwani, apa maksudnya ?

    facebook : mitchellevernial

  • Rufus January 15, 2011, 1:59 pm

    Selalunya, yang pakai ‘double e’ ni orang Mamak.

    Syafik ditulis Shafeek
    Arif ditulis Areef
    Jamilah ditulis Jameelah.

    Janganlah mempermamakkan anak-anak kalian.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next post:

Previous post: