≡ Menu

Azri Imran

Kekuatanku, penyokongku & budi bahasa

Incoming search terms:

  • maksud nama Aidil
  • maksud nama aqif
  • maksud nama irham
  • maksud aidil
  • maksud aqif
  • maksud irham





48 comments… add one
  • alia August 13, 2010, 2:03 am

    salam
    saya nak tahu ape maksud
    Nor Airina Shahira

  • muhamad azmi September 2, 2010, 6:33 am

    nak tahu maksud nama aidil dan airy dalam islam

  • muhamad azmi September 2, 2010, 6:35 am

    nak tahu nama anak lelaki yg sesuai jika isteri bersalin dalam bln syawal.kalau blh sertakan maknanya skali.harap sangat2

  • aizatul September 4, 2010, 9:18 am

    salam…
    ap mksd NUR AIZATUL HAZIQAH

  • farah October 9, 2010, 7:02 am

    nak tau ade x mksd nama2 ni :
    elfira irdina
    airis
    airil
    aleesya

  • IQDA AFIQ October 9, 2010, 3:01 pm

    EMP..APA GABUNGAN NAMA ANAK KALAU NAMA SAYA
    NURHIDAYAH DAN SUAMI SAYE MOHD AFIQ..
    TOLONG BANTU SYE K..EHEE..

  • siti October 13, 2010, 8:37 am

    nak nama yang sedap2 leh kasi tak?

  • acu November 4, 2010, 1:00 pm

    pening gak mencari nama anak,maklumlah dah lame rehat kilang nye.cr kan name best2 boleh tak?

  • seventhstar November 5, 2010, 2:58 am

    assalamualaikum

    ape maksud nama “azril”? terima kasih.

  • edah December 7, 2010, 7:13 am

    ape maksud nama mia qaseh nuraleesha???

  • Mona December 20, 2010, 11:06 am

    Makna disebalik: ”Ramona”
    email please. terima kasih.

  • aceh January 6, 2011, 3:05 pm

    macam man nak cari erti nama raihana

  • DD January 11, 2011, 6:15 am

    Salam,

    Tuan,
    Boleh Saya dapatkan makna utk nama Aqasyah @ Akasyah? dan adakah nama Qalesya Husna mempnyai gabungan makna yg sesuai

    Tq

  • anis February 6, 2011, 9:01 am

    nk tau ape maksud nama azri zulhazim

  • Siti February 20, 2011, 9:40 am

    Apa maksud :

    1)Nur Marria Qaseh Nashuhah
    2)Nur Marrina Qaseh Shuhadah
    3)Nur Marrisa Qaseh Asyurah

  • Siti February 20, 2011, 9:41 am

    3)Nur Marrisa Qaseh Ashurah

  • syafika February 21, 2011, 12:37 pm

    salam ..
    blh bg tahu x ,, ape mksud ” AZLIKA ZALILA ” ????

  • nody March 1, 2011, 2:50 am

    nak tahu sanggat apa maksud nama amir hurairah

  • ila April 6, 2011, 8:01 am

    salam…nk tahu mksd nama mohd abdul akif

  • Loqman Al-Hakim May 11, 2011, 12:22 pm

    Mungkin encik boleh tolong saya, maksud nama ( Azreen ), boleh komen pada blog@emel saya !! Pengharap !

    “ilmu tanpa amal ibarat pokok tidak berbuah”
    (Pepatah Arab)

Leave a Comment

Next post:

Previous post:

Read previous post:
Hannah Damia

Kasih sayang & kebijakan, keberkatan

Close