≡ Menu

Danish Aniq

Pengetahuan, bijak & yang kacak lagi menawan hati

Incoming search terms:

  • arti nama fazura
  • makna nama fazura
  • arti nama aimar
  • maksud nama fazura dalam islam





227 comments… add one
  • zilah June 21, 2011, 7:40 am

    p mksd nme norazilah?

  • asrul rizal June 22, 2011, 2:44 pm

    salam…bleh saya tau maksud nama Asrul Rizal

  • Nuy July 1, 2011, 3:47 pm

    salam,,, bagi tau maksud nama Esha Shaquile Rizkiano dan Caeley Eshal Quanesha

  • fars July 10, 2011, 1:22 pm

    nk tnyew ,ap mksod nme muhd amirul faiz ?

  • Harmizie July 19, 2011, 2:20 am

    boleh tak saya tahu apa maksud nama ini, Adam Aviciena

  • mama July 21, 2011, 1:20 pm

    salam…apa makna fia marsya hazira

  • irfan July 23, 2011, 2:00 pm

    iya

  • muslina July 25, 2011, 10:27 am

    saya ingin bertanya apakah maksud nama IMAL FAHAD ? Tq

  • aisyah August 1, 2011, 8:50 am

    aku nak nombor telefon semua perlakon?tp xdpt..

  • aniq azri August 3, 2011, 9:04 pm

    wahhh..nma kite 2..haha

  • halim August 4, 2011, 5:09 pm

    qaseh qhaleesya apa maksudnya?

  • MIMIN August 6, 2011, 4:10 am

    maksud nama Zur Riah

  • As August 6, 2011, 3:17 pm

    Nak tanye maksud nama Mia…10q…

  • nazira August 14, 2011, 1:19 pm

    Salam nak tanya apa maksud airil? Thanks

  • nama islam August 18, 2011, 3:49 am

    Rangkaian nama bayi islam nya sangat indah. Great website. I like it

  • Edyn prayit August 31, 2011, 7:56 am

    Q mau punya anak laki2 insyaALLAH bulan september..
    Tolong q diberi namanya ya?

  • fazura September 2, 2011, 5:17 am

    Salam… Saya akan mndpt baby kembar lelaki dan perempuan… Terlintas dlm fikiran sy nak berikan nama anak perempuan sy Qaliesya Zahra atau Qaseh Damia, utk lelaki Qamil Dhamiri….

    Sy rasa nama tu sgt komersil dan xda makna… ada x cdgn lain nama2 indah utk Baby, kalu bleh sy nak nama yg bermula dr Q…

  • Khalil Melan September 12, 2011, 1:08 am

    Apa makna “Munif” dalam bahasa melayu

  • saiful azlee September 17, 2011, 1:47 pm

    alamualaikum.. sya nak pendapat anda nama apa sesuai untuk bb girl n boy start Q. yg boy kat depan saiful gak

  • Noor September 20, 2011, 10:05 pm

    Salam, nk tau Qistina, Aimar atau Aima dan Erika atau ariqah ada meaning tk? i try cari tapi tk jumpa

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next post:

Previous post: