≡ Menu

Qayyum Fahim

Abadi, kekal & yang faham

Incoming search terms:

  • maksud nama qaira
  • maksud nama izham
  • maksud nama qayyum
  • maksud qayyum
  • maksud qaira
  • maksud nama nuqman
  • maksud nama qayyum dalam islam
  • maksud qayyum dalam islam





45 comments… add one
  • siti October 29, 2010, 3:41 am

    nk tanya apa msud muhammad qayyum zahiruddin

  • hartiniza November 1, 2010, 12:31 pm

    salam….
    boleh x jelaskan maksud yg terperinci nama Muhammad qayyum Rayyan…. klu boleh nama ni saya nak letakkan pada bby yg bakal sy lahirkan nanti…

  • nurulhuda November 4, 2010, 5:55 am

    sy nk tau maksud qaleesya nur safeera @ qaira nur safeera

  • SUHANA December 11, 2010, 3:25 pm

    Salam….saya nak tahu apa maksud Qisya Laila?

  • nur fairuz February 4, 2011, 7:04 pm

    to nabiha: maksud nama fairuz -> permata (sejenis permata yang warna nya kebiru biruan + kehijauan/ torques) tu je saye tahu.hehe.sbb nama saya nur fairuz (cahaya permata)

  • zurina March 11, 2011, 11:20 am

    askum, sya ingin bertanya bermulanya sya mengandung sehingga kini setiap kali makan sya muntah,setiap malam sya resah tidur tak lena.kini kandungan sya dah 3bulan,apa yang patut sya lakukan?

    zu

  • husna April 26, 2011, 12:16 am

    salam apa mksud nama ATHIQ dan AWATIF??

  • ila May 31, 2011, 2:18 pm

    assalamualikaum…boleh saya tahu maksud nama berikut: 1.azilah, 2.azrul. Kalau saya nak letak nama anak kombinasi mcm ni sesuai tak?kalau lelaki muhammad danial qayyum@muhammad qayyum fahim.mana lebih elok gabungan nama tu?kalu anak perempuan nur ainul damia? Sesuai tak?terima kasih.

  • syahira June 12, 2011, 12:36 pm

    saya nak tahu maksud nama nur farah aliyssan…….ne nama anak saudara saya yg baru lahir

  • baila June 29, 2011, 10:27 am

    salam….ada tak maksud Affan Qayyum?

  • adlina md noor July 7, 2011, 8:37 am

    Assalamualaikum,

    Boleh tak tolong carikan maksud sebenar nama anak2 saya.

    1. Nurul Fatihah
    2. Nurul Aimeen
    3. Abdul Raziq

    dan nama facebook saya Lina Noor Rahim

    Terima kasih

  • admewati ahmad August 17, 2011, 12:48 pm

    boleh bagi nama ank sya nurul syafinaz

  • Chinta Ayrin September 5, 2011, 8:59 am

    salam, saya ingin bertanya harap anda dapat memberi jawapannya secepat mungkin.
    1. Qaisy bermakna?
    2. Jika nama ini( Qaisy + Aryan = Qaisy Aryan) di gabungkan , adakah ini mempunyai makna yg baik? atau sebaliknya.
    Harap dpt maklum balas secepat mungkin ye . Tq.

  • farah izzaty September 26, 2011, 10:07 am

    apa maksud nama saya ? kalau ejaan lain dari ejaan nama islam , tak apa ke ? maksud dia still sama ke ?

  • IJAN October 5, 2011, 2:25 am

    blh carikan maksud nama nur dania qaleesya,muhamad afrizal fizri dan nur zahirah soffiya.
    Terima kasih

  • anynomous November 26, 2011, 12:50 am

    kesian,xde sp jawab maksud2 name di atas tu..terbukti xde benda yg freedlm dunia ni

  • Nur Fazliza December 8, 2011, 6:38 am

    Assalamualaikum…saya tidak pernah mendengar maksud nama saya.adakah nama ini bermakna ?? tolong e-mailkan kepada saya.saya berasa was-was dengan nama saya.harap saya dapat maklum balas dengan cepat.terima kasih.

  • deeja May 3, 2012, 6:59 am

    assalam..cume nak tnye pe maksud nama KHALDUN RIZQI.

  • safar October 4, 2012, 8:56 am

    apa arti dr nama kurotul a’ayun

  • nuqman henry bin abdullah October 8, 2012, 11:49 am

    nama anak quyyum

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Next post:

Previous post: